Ouder reacties

Hieronder hebben wij wat reacties geplaatst van ouders. Maar belangrijk blijft: als je als ouder ergens mee zit of het er niet mee eens bent dat je het ons laat weten. Alleen dan heb je als ouder en kind een leuke tijd bij BamBam & Pebbles.

Lieve leidsters

Voor ons eindigt vandaag het BamBam tijdperk. Jullie hebben samen 5.5 jaar voor onze meiden gezorgd en ze opgevangen. Voor Melanie en India voelde BamBam als thuis. En wij konden ze met een goed gevoel aan jullie overdragen. Enorm bedankt voor alles de afgelopen jaren.

– kritische blik (speen afbouwen,maak er geen prinsesjes van)

– flexibiliteit (ben te laat met——–, reactie: ik breng India naar de afgesproken plek)

– het geven van een tweede thuis

Heel veel succes met BamBam, veel geluk en zijn we in de buurt komen we zeker langs.

Lieve dames,

Bijna 9.5 jaar geleden kwamen we voor het eerst bij BamBam met kleine Thijs. Na Ben en Isa is nu ook Guusje (bijna) 4 jaar. Vandaag is haar laatste dag alweer! Wij willen jullie enorm bedanken voor de fijne tijd die onze kinderen bij jullie hebben gehad. Vol vertrouwen in jullie goede zorgen lieten we ze achter bij BamBam. Altijd gezellig, huiselijkek & liefdevol, mooie cadeau’s, leuke feestjes en goede herinneringen. We hebben 9.5 jaar geleden de juiste keuze gemaakt!

We wensen jullie het allerbeste voor de toekomst, we komen elkaar vast nog tegen! Een dikke knuffel van Guusje (want knuffelen kan ze) en de groetjes van Isa, Ben en Thijs.

Eric + Gwendy

BEDANKT

Zullen wij het zeggen met ‘n bloementje, ‘n flesje, ‘n cadeautje. Nee, we weten iets beter! We zeggen het gewoon met heel ons hart dat we heel blij en tevreden zijn met al jullie goede zorgen voor Luna en Boaz! Dank jullie daarvoor. Wij wensen jullie allen heel veel goeds toe en wie weet tot ziens!

Warme groet, Luna, Boaz, Ariel, Judith

lubomirkin-143245-unsplash

Wie zijn wij

element5-digital-352043-unsplash

Informatie

jelleke-vanooteghem-386022-unsplash

Contact

jenn-evelyn-ann-112980-unsplash

Inschrijven

computer-1185626_1920