Wendag

Ongeveer 3 weken voor de plaatsing datum neemt de leiding contact met u op om een afspraak te maken voor het wennen van uw kind.
Tijdens de wenochtend wordt kennisgemaakt met de leidster, besproken hoe het met uw kindje gaat, wat zijn de gewoontes, (slaapt het met een speen of knuffel) hoe gaat het met het drinken van de fles (borstvoeding geven is mogelijk) en wat zijn uw wensen. Het de voedingsschema en slaapritueel wordt op elkaar afgestemd. De leidster zal alle belangrijke punten in haar eigen schrift noteren. Voor het kindje zal een dagboekje worden bijgehouden waarin een aantal belangrijke punten komen te staan. Verder wordt er bijgehouden hoe de dag is verlopen. Ouders mogen het dagboekje mee naar huis nemen en nemen het weer mee wanneer het kind naar BamBam & Pebbles toe gaat. Ook zij mogen in het dagboekje schrijven hoe het is gegaan of wat er van belang is.

Mocht uw kindje ouder zijn kan het een verlatingsangst hebben. Eén leidster zal zich over uw kindje ontfermen en extra aandacht geven. Wanneer u uw kindje komt ophalen wordt er eventueel een nieuwe wenafspraak gemaakt. Een goede wenproces is in het belang van uw kindje en een goede relatie tussen ouders en leidster is een voorwaarde voor een optimaal klimaat.

Wij vinden alles, wat uw kindje betreft, belangrijk. Op deze manier kunnen wij van u leren hoe u het fijn vindt dat wij met uw kindje omgaan en hoe uw kindje het fijn vindt dat wij met hem/haar omgaan.

karl-fredrickson-74973-unsplash

Wie zijn wij

element5-digital-352043-unsplash

Informatie

jelleke-vanooteghem-386022-unsplash

Contact

jenn-evelyn-ann-112980-unsplash

Inschrijven

computer-1185626_1920